.

Tuesday, October 15, 2013

Watch And Learn

ADIM ADIM BETONARME PREFABRİK YAPILAR HESABI Benim anlatım tarzım olabildiğince basittir. Kimi arkadaşlarımıza bunları biliyoruz geç diyebilirler ama her şeyin özü temelinde yatar. Birçok durumu en basit mantıkla çözebiliriz. Çünkü “biz” (ben veya o değil) inşaat mühendisleri çözüme odaklandığımızda yapıyı en temel haliyle ele alır ve çözeriz. Öncelikle bu örnekte hesap akışımız nasıl gidecek biraz ondan bahsedelim. (Bu hesapta dinamik analiz yöntemini kullancağız) 1.Yükler belirlenecek. 2.Yükler belirlendikten sonra kütlelerin hesabına geçeceğiz. 3.Sistemin 3 boyutlu modeli Sap2000 de çizilecek. Mesnet ve mafsallar tanımlanacak. 4.Yükler ve kütleler Sap2000 sy llabusına girilecek. (Sadece kolon yükleri Sap2000 programı tarafından hesaplanacak) 5.Zemin sınıfına bağlı olarak Spektrum değerleri girilecek. ( Bu konu daha sonra detaylı olarak anlatılacak.) 6.Mod sayısı belirlenecek. 7.Yük kombinasyonları belirlenecek. 8.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Sistem çözülecek. Zati Yükler : G1 : Çatı Makas Zati Yükü (Çatı Kaplaması, Aşık Yükleri ve Kendi Ağırlığı dahil) G2 : Oluk Zati Yükü G3 : Ko lon Yükü G4 : Arakat Kiriş! ;i Yükü G5 : Bağlantı Kirişi ve Kreyn Kirişi Yükü Hareketli Yükler : Q1 : Çatı Makas Hareketli Yükü ( Kar Yükü ) Q2 : Oluk Hareketli Yükü Q3 : Arakat Hareketli Yükü Q4 : Bağlantı Kirişi Hareketli...If you want to defend fast a full essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment